marți, 7 aprilie 2009

Villareal 1-1 Arsenal


Ade ! Adebayooooooor !

Seara a inceput cum nu se poatea mai prost pentru tunari , nici nu incepuse bine meciul ca Marcos Senna a inscris printr-un super-gol din afara careului cu un sut la vinclu . Almunia e obisnuit sa ia asemenea goluri , a mai luat sezonul asta destule goluri de genul asta , deci nu era o noutate pentru el . Pana la sfarsitul primei reprize , Almunia a fost accidentat urat dupa ce Clichy i-a pus mingea cu pieptul in mana , iar un adversar a venit si l-a contrat urat cu piciorul in zona pieptului . Deci , prima schimbare : OUT : Almunia / IN : Fabianski . Minutul 38 , un galbejor vrea sa intre in careu , Song se opune , si-l pune in cap....doar ca in drumul galbejorului catre sol , i-a prins piciorul lui Gallas sub el , urat de tot , astept maine sa vad defapt ce i sa intamplat lui Gallas . O imagine cat se poate de clara cu accidentarea fostului capitan :
Oribila accidentare a lui Gallas
Dupa ce a fost dus cu targa pe margine , William a incercat sa continue meciul dar dupa cateva clipe se prabuseste la pamant , nu poate sa joace doar intr-un singur picior . Prima repriza se termina cu o lovitura transformata de Cesc Fabregas , dar golul a fost anulat pe motiv ca arbitru nu fluierase .
A doua repriza a fost dominata clar de Arsenal , Villareal avand doar doua ocazii pe final . In minutul 66 Adebayor a adus punctul mult dorit in deplasare , dupa o pasa lunga de la Fabregas , Adebayor face stop pe piept , sare putin pe spate si din cadere da o semi-foarfeca pe coltul lung . 1-1 , iar Arsenal porneste ca mare favorita in retur . Echipa a jucat curajos , pacat de absentii din atac , absenta lui Robin Van Persie s-a simtit in mod special . Nasri si Song au prins o zi mai proasta , nu le-a iesit mai nimic in seara asta....asta e , poate le iese in retur . Arsenal - City : 2 goluri cu scenariu' asemanator : Cesc centreaza , Adebayor marcheaza . Villareal - Arsenal : Cesc centreaza , Adebayor marcheaza . Amandoi au revenit de 2 meciuri , au jucat in ambele....si au facut spectacol . In 8 zile se va juca returul pe Emirates Stadium , unde sper sa facem un meci mai bun si sa batem sumarinul galben .

Statistica :
Villarreal
Arsenal
1Goals scored1
4Shots on target3
9Shots wide7
2Shots blocked2
0Yellow card4
0Red card0
11Fouls committed15
8Corners11
0Offsides5
30' 46''Ball. Poss. (time)30' 14''
50%Ball. Poss. (%)50%

Manchester United - FC Porto s-a terminat 2-2 , si acolo se anunta in tur de foc .

1 comentarii:

DrogBa spunea...

nu a spus degeaba Hagi despre Senna ca a fost cel mai bun de la Euro 2008.........chiar a fost cel mai bun

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute