sâmbătă, 11 aprilie 2009

Wigan 1-4 Arsenal


1 Pauza , 2 Final

Sambata la ora 17 pe stadionul JJB se anunta un meci neinteresant intre o echipa scapata de mult de grijile retrogradarii si un Arsenal in vana dar care totusi se gandesta mai mult la returul cu Villareal decat la marirea diferentei fata de Aston Villa . Prima repriza a fost echilibrata , fara prea multe ocazii , pe placul gazdelor dupa ce in minutul 18 Mido deschisese scorul pentru Wigan .
La pauza toata lumea se gandea la un eventual 1-1 care era perfect pentru gazde , iar pentru Arsenal nu era un sfarsit de lume . In cazul unui egal Arsenal se indeparta la 7 puncte de Aston Villa , dar cu un meci in plus , si nu cred ca se mai punea problema echipei care se va califica in preliminariile UCL 2009/2010 . Repriza a doua avea sa aduca ceva ciudat . Festivalul de goluri din repriza secunda a inceput din minutul 61 cand Walcott a primit o pasa de la Arshavin , si a tinut pana la sfarsitul meciului . Ciudat , in 61 de minute nu marchezi deloc , ca in urmatoarele 30 sa inscri de patru ori , mai culmea e faptul ca nici un atacant pur sange nu-si avea scris numele pe tabela la sfarsitul meciului . 61-Walcott / 71-Silvestre / 89-Arshavin / 91- (! ! !) Song (! ! !) avea sa scrie tabela la sfarsitul jocului .

Walcott isi prelungeste mingea pentru primul gol
Din pacate Djourou s-a accidentat la genunghi in minutul 35 fiind inlocuit de Silvestre , care a revenit dupa o lunga accidentare . In minutul 62 Denilson a fost schimbat cu Robin Van Persie ca in minutul 69 Wenger sa faca inca o schimbare ofensiva , Adebayor intrand in locul lui Theo Walcott .

In celelalte meciuri ale zilei :
Liverpool 4-0 Blackburn
Chelsea 4-3 Bolton W.
Middlesbrough 3-1 Hull C.
Portsmouth 2-2 West Bromwich
Sunderland 1-2 Manchester U.
Tottenham 1-0 West Ham U.
Stoke C. 1-1 Newcastle U.

Rezumatul meciului :

1 comentarii:

Beni Ono spunea...

ai gasit programul de scos video de pe net???intra pe mess si pls damil shi mie

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute