luni, 20 aprilie 2009

Thierry Henry - Legend -


Thierry Henry - Legend -

Cel mai prolific atacant al tunarilor din toate timpurile , Thenrry Henry este acum subiectul unui DVD interesant intitulat "Thierry Henry - LEGEND " . Francezul care acum joaca pentru FC Barcelona , in Spania a marcat pentru Arsenal 226 de goluri in 8 ani petrecuti in Nordul Londrei .
Cu un total de 370 de meciuri jucate pentru tunari , Henry a inscris 174 de goluri in Premier League , 7 goluri in FA Cup , 2 goluri in League Cup , 42 in cupele europene si un gol in Community Shield . El este urmat in clasamentul marcatoriilor all-time de Ian Wright , care a strans 185 de goluri in 7 ani . Henry detine si recordul in ceea ce priveste jocurile la nationala , cat timp a jucat la Arsenal , francezul a strans 81 de selectii la echipa cocosului galic . Adus pe doar 10,5 milioane de lire sterline in '99 de la Juventus , Henry a ajuns "copilul" favorit a lui Wenger , iar la 8 ani dupa ce a venit in Londra francezul a ajuns cel mai bun tunar al tuturor timpurilor . In cei 8 ani petrecuti sub tricoul lui Arsenal , a fost golgeter in Premier League de 4 ori : 01-02 (24 de reusite) / 03-04 (30 de reusite) / 04-05 (25 de reusite) / 05-06 (27 de reusite) . "Cel mai bun atacant al tuturor timpurilor" l-a numit Wenger pe Henry . Thieery "King" Henry a parasit clubul londonez pe data de 25 Iunie 2007 pentru 24 de milioane de lire sterline si s-a dus in Spania pentru a juca la Barcelona . Din 2007 pana in prezent a strans 55 de prezente pentru catalani , inscriind 27 de goluri . Henry s-a nascut in cartierul Les Ulis, Essonne acolo unde mafia si infractiunile de orice gen , se simt ca acasa . Intr-un interviu dat pentru The Sun , fostul atacant a lui Arsenal povesteste cum toti prietenii lui din copilarie sunt acum in inchisioare . In acelasi interviu dat tabloidului din insula , Henry ii multumeste in mod special tatalui sau care a fost mai dur cu el si povesteste ca nu-l lasa seara sa iasa cu prietenii amintiti mai devreme afara si spune ca fara ajutorul tatalui sau nu ajungea unde a ajuns si probabil acum era dupa gratii . Mai jos va voi prezenta cateva filmulete cu cel care este incoronat de siteul official al lui Arsenal , drept cel mai bun tunar all-time . Inafara terenului Henry lupta impreuna cu diferite campanii pentru eliminarea rasismului din Europa , si nu numai . Daca Henry , in varsta de 31 de ani va mai continua sa joace , are sanse mari sa intre in primi 3 marcatori din istoria Ligii . Clasamentul actual este :
1. Raul (Real Madrid) 64 de goluri
2. Ruud Van Nistelrooy (Real Madrid) 60
3. Andrei Sevcenko (AC Milan) 56
4. Thierry HENRY (FC Barcelona) 50
Coperta DVD'ului :




Videoclipuri cu Thierry Henry :

Thierry Henry inainte de un meci cu Ajax , pus pe sotii :

Un lucru care-l face si mai regretat pe francez se datoreaza faptuluica facea parte cu adevarat din familia Arsenal , iubea fanii si avea un simt al umorului dezvoltat , era cel mai indragit jucator de catre fani . In secventele de mai jos Henry il ajuta putin pe tanarul Cesc Fabregas (actualmente capitanul echipei):

Un videoclip interesant cu " goluri date din scarba" de Henry :

Vaze extraordinare avanadu-l in prim-plan pe magnificul Henry :

Topul celor mai frumoase 10 goluri date de King Henry pentru Arsenal:

Mesajul trimis de Henry in vara lui 2007 tunarilor , inainte de a semna pentru Barcelona :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute