luni, 6 aprilie 2009

Ultimele 24 de ore .....


Ultimele 24 de ore .....

Au mai ramas doar 24 de ore pana la prima mansa dintre Arsenal si Villareal din Sferturile Uefa Champions League . Presa occidentala este invidata in ultimele zile de articole care contin rubrici dedicate sferturilor ce se vor juca Marti , 7 Aprilie si Miercuri , 8 Aprilie . Pe 7 Aprilie se vor juca : Manchester United - FC Porto si Arsenal - Villareal .
Van Persie , Eduardo , Diaby si Rosicky vor lipsi in turul din Spania . Trei dintre cei patru absenti sunt de profil ofensiv , ceea ce ma face sa cred ca Wenger o sa-l joace din nou pe Bendtner langa Adebayor . Nasri si Walcott revin in echipa si cu siguranta vor fi titulari pe extreme , acolo unde vor purta adevarate raiduri catre poarta adversa .
In ultimele zile s-au vorbit multe pe preajma acestui meci , de la sfatul lui Pires pentru Cesc : " Nu lasa Arsenal pentru a te intoarce in Spania " pana la declaratia lui Wenger care spune ca castigarea Champions Leagu nu l-ar face mare , si ca stie o gramada de manageri buni care n-au cucerit Uefa Champions League .
In ultimul meci din campionat Arsenal a batut cu 2 la 0 pe Manchester City in timp ce Villareal a pierdut cu 3-0 contra formatiei Almeira . In acest meci ca si in cazul Barcei cu Bayern Munchen , aceasta ultima infrangere din campionat poate sa-i motiveze mai mult pe jucatori , decat sa-i demoralizeze .

Gallas vrea razboi pe El Madrigal

Jucatorii convocati pentru meciul cu Villareal :

1 Manuel ALMUNIA (Portar)
3 Bacary SAGNA
4 Cesc FABREGAS
5 Kolo TOURE
8 Samir NASRI
10 William GALLAS
12 Carlos VELA
14 Theo WALCOTT
15 DENILSON
17 Alex SONG
18 Mikael SILVESTRE
20 Johan DJOUROU
21 Lukasz FABIANSKI (Portar)
22 Gael CLICHY
25 Emmanuel ADEBAYOR
26 Nicklas BENDTNER
27 Emmanuel EBOUE
40 Kieran GIBBS

Nu e lipsa de respect pentru adversari , e doar un titlu ce suna bine :
"We all shit on the Yellow Submarines...."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute