sâmbătă, 18 aprilie 2009

Chelsea 2-1 Arsenal



Cei 3 care au speriat Wembley'ul


Arsenal a pierdut in fata celor de la Chelsea sansa de a ajunge in finala FA Cup , meciul s-a terminat 2-1 pentru baietii lui Hiddink . Asa cum puteti observa in partea dreapta a pozei e un semn de incepator pentru Fabianski , care azi a avut de transmis ceva mesaj subliminal la ceva firma de sapnul . Totusi sa-i luam pe rand :
Silvestre - Dintre cei trei pe Silvestre il inteleg cel mai bine deoarece fiind un fundas de banda , obisnuit sa joace pe stanga , azi datorita absentelor importante din centrul apararii a fost trimis in centru . Wenger anunta ca in centrul apararii il va folosi pe Song ,dar nu a fost deloc asa , asta si datorita faptului ca Gibbs care era anuntat indisponibil a jucat tot meciul . Silvestre a gresit capital la golul din minutul 85 a lui Drogba cand ivorianul , desi cu doua viteze (incet si foarte incet) a "sprintat" de langa el l-a driblat pe 3 maini stangi (Fabianski) si a inscris golul ce o duce pe vecina din Londra in finala . Nota 4 pentru Silvestre , dar el se poate redresa .
Diaby- Acest Bostina al Londrei , face doar rau echipei . Nu leaga o pasa , protejeaza mingea doar in afara spatiului de joc , si nu vede decat la 2-3 metri in fata lui . Prea multe de spus despre evolutia lui de azi nu prea e de zis , dat fiind faptul ca el nu prea a jucat :) . Nota de pe tricoul pe care scrie Diaby i-o dau lui : 2 ! .
Fabianski - Acest specimen de cartabos , pardon polonez se poate gasii intr-o poarta pe post de let mobil , de obicei in poarta jucatorilor imbracati in rosu, defapt...poate fi considerat si un atacant advers . Nu inteleg o chestie ! Cand face zidul , se uita in gol....ori e ciocus , ori ii place de fundul lui Cesc . Abea incepuse meciul ca el sarea la cap cu Drogba pe la vreo 25 de metri de poarta , noroc cu tanarul Gibbs care i-a salvat un gol ca si facut la lovitura de cap a lui Drogba de care ziceam mai devreme . Trecuse putin peste jumatate din repriza , Malouda suta , nici plasat , nici tare....pe coltul portarului nostru , mingea trece la circa 50-60 de cm de portar , dar pana sa se lase jos sa pareze mingea , Malouda se bucura deja la steguletul de la colt . La al doilea gol , nu are mare parte de vina , dar totusi , sa iesi din careu fara sa atingi mingea care era controlata de Drogba , nu de un Deco sau Joe Cole (care n-au jucat btw) e jenant totusi . Nota 3 .

Notele date jucatorilor de Sentana (care mi se par foarte corecte ) :
Arsenal
Chelsea
Lukasz Fabianski 4 Petr Cech 6.5
Emmanuel Eboue 5.5 Branislav Ivanovic 7
Kolo Toure 7 Alex 7
Mikael Silvestre 6.5 John Terry 8.5*
Kieran Gibbs 7.5 Ashley Cole 7
Theo Walcott 6 Michael Ballack 6.5
Cesc Fabregas 6 Frank Lampard 7.5
Abou Diaby 4
Michael Essien 6
Denilson (Off 86) 4.5 Florent Malouda 6
Robin van Persie (Off 75) 6 Nicolas Anelka (Off 82) 6
Emmanuel Adebayor (Off 83) 6 Didier Drogba 7.5
Substitutes
Substitutes
Vito Mannone
Henrique Hilario
Alexandre Song
Ricardo Carvalho
Aaron Ramsey
Michael Mancienne
Samir Nasri (On 86) 6 Juliano Belletti
Andrei Arshavin (On 75) 7 John Obi Mikel
Nicklas Bendtner (On 83) 6 Salomon Kalou (On 82) 6
Carlos Vela
Franco di Santo


In acest final de sezon , Arsenal se mai bate pe un singur front , acesta fiind Uefa Champions League . Aston Villa astazi nu a putut trece acasa de ciocanarii lui Zola , si s-au apropiat la 7 puncte de Arsenal , dar cu un meci in plus . Lupta pentru locul 4 practic s-a incehiat , avem locul asigurat si anul viitor in Uefa Champions League . FA Cup Nu . Campionat Nu . Un nou sezon ratat , sau macar o finala de Uefa Champions League care sa ne mai spele din pacate !? Asteptam raspunsul lui Wenger , se aproprie ziua turului , pana atunci voi face o ampla descriere a celor doua semi-finaliste : Arsenal si Manchester United . Pentru Arsenal urmeaza doua mecirui "plictisitoare" , in care probabil vom juca pentru egal , Marti cu Liverpool in deplasare ca in weekend sa primi vizita celor de la Boro .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute