marți, 21 aprilie 2009

Liverpool 4 - 4 Arsenal


Liverpool 4 - 4 Arshavin

Ce meci ! Arsenal a inceput cu un prim 11 din care au lipsit : Adebayor , Van Persie , Eduardo , Walcott , Gallas , Djourou , Almunia sau Clichy a facut spectacol impotriva unei echipe care a dat anul asta 4 goluri celor mai mari echipe din Europa (Real Madrid , Chelsea , Manchester sau Aston Villa ) . Wenger se astepta la un asalt total la poarta lui Fabiasnki , asa a si fost cormoranii au atacat inca din inceputul meciului poarta lui Arsenal pentru a-si asigura cele 3 puncte de care avea nevoie disperata pentru a mai spera la titlu . Pana la golul lui Arshavin din minutul 36 , Liverpool a fost cea care a dominat ostilitatile pe teren , Torres si Israeleanul Benayoun fiind principalul pericol pentru poarta polonezului . Un pressing insistent a lui Cesc Fabregas avea sa aduca primul gol pentru tunari , dupa ce mingea a ajuns la Nasri , acesta a impins-o inapoi la Cesc care l-a gasit pe rusul Arshavin singur in 9 metri , fara marcaj acesta trage o ghiulea sub bara iar scorul devenise : Arsenal 1-0 Liverpool . Pana la pauza , notabila fiind doar faza din minutul 41 a lui Fernando Torres .
In partea secunda , sceniarul a fost luat parca din meciul lui Liverpool din Champions League cu Chelsea . Abea incepuse repriza , ca Liverpool si marcase 2 goluri prin Torres si Benayoun , la fazele goluri gresind acelasi Sagna . Arshavin se opune gandului ca echipa sa va pierde 3 puncte pe Anfield si in mintutul 68 rusul venit de la Zenit ii fura o minge lui Arbeloua , inainteaza 5 metri si suta fulgerator langa bara . 2-2 ! Dupa inca 3 minute acelasi Arshavin primeste o minge dupa o degajare ratata a lui Aurelio si inscrie pentru 3-2 . Dupa inca doua minute , Torres aduce iara speranta in tabara oaspetilor cu un sut surprizantor din careu in stanga lui Fabianski , mingea sterge bara . Intre minutele 72 si 90 Liverpool a atacat orbeste , fara rezultate concrete iar Arsenal a avut un gol anulat dupa un offside care a fost , si nu prea . O vorba spunea ca echipele sunt cele mai expuse la contra-atacuri dupa cornere nefinalizate , asa a fost si in cazul lui Liverpool , dupa ce defensiva lui Arsenal a respins mingea pana la Walcott (intrat in minutul 65 in locul lui Denilson) , acesta cu o viteza de sprinter , paseaza pentru Arshavin care de la 25 de metri il vede pe Reina iesit , si spulbera defintitiv visul gazdelor de a lua Premier League'ul , cu un sut aproape de vinclu . De la margine se arata 5 minute de prelungire , iar Liverpool nu se lasa cu una cu doua si vor sa scoata macar un punct , in 90+2 Benayoun beneficeaza de niste devieri favorabile si trage o bomba din 10 metri , fara sansa pentru Fabianski . Aceasta a fost frumoasa poveste a meciului Liverpool - Arsenal , unul care nu se anunta deloc interesant . Felicitari celor doua echipe pentru spectacolul care ni l-au oferit in a treia zi de paste . Felicitari Arsenal ! Felicitari Liverpool !

In cateva zile , am sa postez linkul de unde puteti downloada meciul complet , pentru a revedea spectacolul total din aceasta seara de 21 Aprilie , Pana atunci aveti golurile aici :

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute