sâmbătă, 4 aprilie 2009

Arsenal 2-0 Man City


Razbunare , dulce razbunare

Arsenal nu a dezamagit acasa , continuand forma buna in care se afla . Wenger anunta cu doua zile inainte de meci de revenirea trioului Adebayor-Walcott-Fabregas . Fabregas revenea dupa accidentarea din meciul cu Liverpool , Walcott de la reaccidentarea recenta iar Adebayor revenise inca din 28 Martie cand a inscris singurul gol din Togo - Cameroon .
Fabregas si Adebayor sarbatorind golul
Pe toata durata meciului Arsenal a atacat , cascadele de ocazii ale gazdelor s-au soldat decat cu doua goluri , desi se puteau inscrie mult mai multe goluri . Primul gol a venit repede in minutul 8 cand Fabregas a centrat pentru Adebayor , care nemarcat in careu plaseaza mingea cu capul in plasa veteranului Given venit la City de la Newcastle nu de multa vreme . Al doilea gol a venit tot la inceput , dar de data asta inceputul reprizei secunde , faza avandu-i in prim-plan tot pe Fabregas si Adebayor . Fabregas centreaza , Adebayor preia , dribleaza pana si portarul si...GOL ! 2-0 , razbunand parca meciul sec din tur in care City a batut cu scorul de 3-0 . Meciul a curs la o singura poarta , de laudat ar fi Eboue care a reusit la o faza petrecuta in careul celor de la City o serie de driblinguri superbe demne de un atacant , pacat de finalizarea slaba . Pe toata durata meciului toti baieti au muncit , Arshavin mi-a placut in mod special deoarece nu a mai jucat doar pentru el , a jucat pentru echipa , si asta s-a vazut . Acelasi Arshavin a avut o ocazie buna in repriza secunda la un un-doi cu Song , acesta din urma scotandu-i mingea cu calcaiul , gest tehnic care m-a uimit , nu credeam ca Song era in stare de asa ceva .

Pentru Arsenal urmeaza in decurs de o luna meciuri foarte grele , cu echipele din big 4 , cu Chelsea in FA Cup si dubla cu Villareal . Urmatorul meci e Marti in Uefa Champions League cu Villareal . Enjoy the show !

4 comentarii:

DrogBa spunea...

ai vrea sa iti fac publicitate pe blogul meu despre F.C Porto iar u sa imi faci publicitate pe al tau???intri pe blogul meu si imi raspunzi

DrogBa spunea...

cei ala Ym??scz da chiar nu stiu

DrogBa spunea...

ok am inteles

DrogBa spunea...

in meciul asta sa vazut ca fotbalul invinge banii

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute