luni, 4 mai 2009

Arsenal - Manchester United


Toate tunurile pe ei !

Incep prin a spune ca acest pure genius :Robin Van Persie + Silvestre sunt trecuti pe foaia de joc . O veste extraordinara pentru Wenger , care are nevoie de momentele sclipitoare creeate de VP11 . Mai este doar o zi pana la cel mai important meci care l-a sustinut Emirates , iar toate drumurile duc la Roma ! Fie ca suntem noi fie ca o sa fie Man Utd , important e sa facem o figura frumoasa , adica fix figura opusa celei care am facut-o pe Old Trafford .
Asa cum stafful ce se ocupa site'ul official ii roaga pe suporteri sa umple Emirates'ul pentru a incuraja echipa , asa eu va rog sa va inarmati cu rabdarea si optimismul suporterului britanic ca sa urmarim un adevarat spectacol oferit de doi tahticieni experimentati si de doua armate aflate in varful elitelor europene . Daca eu nu va pot oferi mai mult , astept sa vedeti ce show va fi pe Emirates , suporteri au pregatit o coregrafie speciala . Eu pot doar sa va administrez o doza de optimism : ganditi-va putin la 49 unbeaten ! ce meciuri faceau Henry , Bergkamp , Pires , Kanu , Vieira si Ljungberg ? Vremea a trecut repede , iar acum au venit alti soldati , sub bagheta aceluiasi francez Wenger . Walcott poate sa-i ia locul lui Henry , au acelasi numar , Bergkamp poate fi considerat Van Persie maine seara , Kanu - Adebayor sau Ljungberg sa fie Nasri . Acum avem abea 21 de meciuri fara infrangere in campionat , dar si asta e o perofmanta chiar si fara titlu . Sa nu uitam meciurile memorabile care le-a gazduit Emirates , editia aceasta de UCL :
Arsenal 4 - 0 Porto
Arsenal 3 - 0 Villareal
Arsenal 1 - 0 Roma
In timp ce in deplasare , Arsenal a facut-o lata :
Porto 2 - 0 Arsenal
Villareal 1 - 1 Arsenal
Roma 1 - 0 Arsenal
.....avem multe motive sa speram intr-o calificare maine seara , chiar si duelul Wenger - Fergie este un motiv care ne poate da sperante scorul e de 14-14 dar duelul e unu in care cel care joaca acasa , porneste drept favorit . Dar sa ne revenim la realitate , daca Man Utd marcheaza pe Emirates in cele 90 de minute , doar o minune sau Arshavin (care n-are drept de joc) ne mai poate salva . Deci ce ne ramane ? SA SPERAM ! C'mon Gunners !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute