luni, 18 mai 2009

Arsene Wenger la Madrid ?


Pleaca Wenger la Real?

Nu stiu de ce simt ca o mutare cu Wenger la Real si Bergkamp principal la Arsenal ar aduce benefici ambelor cluburi . Madrilenii simt ca e nevoie de o schimbare , e clar ! La fel simt si tunarii ! Arsenal sub bagheta lui Wenger a fost extraordinara , au jucat mereu fotbal de super-clasa indiferent daca au cucerit sau nu trofee , oricum pentru francez sunt prea conteaza trofeele doar si-a dat toate medaliile apropiatilor si fanilor precum a declarat . La fel cum King Henry pe care il consider un Raul al londonezilor , s-a dus la Barcelona pentru a-si creea o situatia financiara mai buna si pentru a castiga UCL’ul ca tabloul unui fotbalist intrat in istorie sa fie complet , la fel cred ca poate gandi si Arsene Wenger . Wenger fiind un bun economist nu cred ca ar fi inghitit de fanii madrileni , care sunt obisnuiti sa cumpere vedete gata slefuite gen Robben , Van der Vaart sau Van Nistelrooy in timp ce Wenger a facut cunoscuti jucatori ca :
Anelka , Ljungberg , Henry , Vieira , Pires , Overmars sau Fabregas . Din nimic , din bani de nimic iti face o echipa care joaca mai mult cu sufletul de cat cu mintea . Am taiat o parte dintr-un interviu de’al lui Arshavin (de pe siteul barcei in reteaua fotballclub) :
" Barcelona imi place din aceleasi motive pentru ca imi place si Arsenal. Este ca si cum nu ar fi interesati de rezultat ci doar sa joace bine si sa marcheze. Iar daca pierd nu este un capat de tara, data viitoare vor iesi pe teren si mai inversunati.”
Nu cred ca exagerez cand spun ca Wenger poate sa faca din Real in 2-3 ani unul la fel de bun sau poate chiar mai bun decat cel din 01-02 . Are potential , are skill are tot ce-i trebuie….doar are nevoie de rabdare , si de o noua conceptie care trebuie sa si-o schimbe acum in pragul varstei de 60 de ani . Trofeele > Fotbal , iar daca i se da timp , bani si incredere ….poate sa le combine , cum face Barca anul acesta .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute