sâmbătă, 9 mai 2009

Arsenal - Chelsea


Finala Mica UCL : Arsenal - Chelsea

Cele mai importante echipe din Londra la ora actuala , Arsenal si Chelsea traiesc in pararel drame oferite de semifinalele UCL . Arsenal a dezamagit in dubla cu Manchester in timp ce echipa lui Guus Hidink a pierdut calificarea in finala de la Roma in ultimul minut , intr-un meci in care londonezi au cerut 4 lovituri de la punctul cu var. In cele doua tabere domneste in acest moment furia , frustrarea si dorinta de a dovedi ca totate intamplate in ucl au fost niste accidente . Cel mai nemultumit de decizia arbitrului norvegian a fost Drogba , care a spus ca e o rusine . Urmariti un remix cu nervosul Drogba dupa meciul cu Barca :

In tabara rosie , fanii au inceput sa-l conteste pe Wenger cu titluri ca " Un mesaj pentru Arsene Wenger : PLEACA! " sau " Ne pare rau Arsene , dar e timpul sa pleci ! " , ba mai mult au aparut si filmulete contra tehnicianului francez:

N-ati citit despre meciul de maine !? Nu-i nimic , inca nici o echipa nu si-a revenit din socul eliminarii. Imporntat e doar ca Arshavin poate rata meciul de azi . Miza meciului nu e foarte ridicata , Chelsea e impacata cu gandul ca a iesit din lupta pentru titlu , iar Arsenal vrea sa continuie seria de 21 de meciuri fara infrangere in campionat .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute