miercuri, 25 martie 2009

Noutati despre indisponibili


Stiri din tabara accidentatilor

Theo Walcott
-Abea revenit dupa accidentarea suferita in toamna anului trecut cand si-a dislocat umarul , Walcott trece din nou prin clipe mai putin placute . Acesta s-a accidentat la genunchi dupa antrenamentul de Vineri dinaintea meciului cu Newcastle . Wenger :"Walcott s-a accidentat azi la antrenament." (Vineri , 20 Martie) . Acelasi Wenger : "Trebuie sa-l testam , azi isi va face o radiografie la genunchi . Suntem suprinsi si ingrijorati . El a fost intr-o forma buna dupa revenirea pe gazon , este o veste foarte proasta pentru noi si pentru fani echipei nationale a Angliei " . Theo va lipsi de pe gazon circa o luna .

Emmanuel Adebayor
- Este foarte probabil ca Adebayor sa revina pe teren in meciul de pe teren propriu contra celor de la Manchester City , dupa pauza in care se vor juca meciuri internationale . Meciul cu Manchester City va avea loc pe 4 Februarie , pe Emirates Stadium .

Tomas Rosicky
- Micul Mozart , cum este supranumit nu a mai jucat din data de 26 Ianuarie 2008 . Dupa mai bine de un an , cehul mai are nevoie de circa 2 saptamani pentru refacere . Wenger spunea inca de la inceputul anului ca va fi mai ingaduitor in cazul lui Rosicky si nu-l va forta inca de la inceputul pregatirilor .

Cesc Fabregas
- Sfarsitul lui Aprilie / inceputul lui Martie este predictia staffului medical al echipei , in cazul noului capitan . Fabregas a fost accidentat pe data de 21 Decembrie in meciul cu Liverpool , de catre Alonso .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute