joi, 26 martie 2009

16 tunari chemati la nationale


16 tunari chemati la nationale

5 tunari vor juca pentru Franta in : Lituania-Franta (28 Martie) / Franta-Lituania (1 Aprilie)
- Samir Nasri
- Gael Clichy
- William Gallas
- Abou Diaby
- Bacary Sagna

Kolo Toure si Emmanuel Eboue vor juca pe 29 Martie in Coasta de Fildes - Malawi .

Eduardo va juca cu nationala Croatiei contra Andorrei pe 1 Aprilie .

Robin Van Persie si nationala Olandei vor intalni Scotia pe 27 Martie si Macedonia pe 1 Aprilie .

Carlos Vela a fost convocat pentru a juca in nationala Mexicului impotriva Costa Ricai (28 Martie) ca pe 1 Aprilie sa joace impotriva Hondurasului .

Aaron Ramsey va intalni impreuna cu nationala Tari Galilor , Finlanda pe 28 Martie iar pe 1 Aprilie va juca impotriva Germaniei

Johan Djouru impreuna cu Senderos (imprumutat la AC Milan) vor juca pentru nationala Elvetiei o dubla intanire cu vecinii nostrii de peste Prut pe 28 Martie / 1 Aprilie .

Lukasz Fabianski va juca pentru Polonia impotriva Irlandei de Nord pe 28 Martie iar pe data de 1 Aprilie contra nationalei statului San Marino .

Emmanuel Adebayor va infrunta pe data de 28 Martie impreuna cu nationala statului Togo pe Cameron , la Accra .

Nicklas Bendtner care joaca pentru Danemarca o sa intalneasca pe 28 Martie Malta ca pe 1 Aprilie sa intalneasca Albania .

Andrey Arshavin va intalni cu natinoala Rusiei , Arzebaijan si Liechtenstein pe 28 Martie respectiv 1 Aprilie .

Clichy raspunde Milanului


Clichy raspunde Milanului :
" Sunt fericit la Arsenal "


Fundasul lui Arsenal , Gael Clichy ne-a dovedit inca o data devotamentul care-l are fata de Arsenal . Francezul spune ca nu vrea sa plece nicaieri si isi doreste sa ramana la clubul din Nordul Londrei .
Clichy a raspuns speculatiilor din presa care anunta ca el ar fi urmarit si dorit de clubul de football italian AC Milan . Presa anunta ca posibila lui plecare in capitala modei era programata
la sfarsitul sezonului actual .
"Sunt foarte fericit la Arsenal , dar e adevarat ca AC Milan e un club mare . Ma simt flatat sa aflu ca ma urmareste un club de o asemenea anvergura . " a spus francezul , refuzant practic oferta clubului italian .

miercuri, 25 martie 2009

Arshavin e fericit la Arsenal


Arshavin incantat de noua sa echipa

"S-ar putea sa-mi inchei cariera la Arsenal" au fost vorbele noului tunar care mai spune ca este foarte fericit de cand a ajuns la Arsenal . Rusul este atat de entuziasmat de conditile pe care i le ofera echipa din Nordul Londrei in cat este dispus sa-si incheie cariera la Arsenal . Aflat in Rusia pe perioada pauzei internationale , Arshavin spune ca se simte bine la Arsenal .
" Colegii sunt prietenosi , iar eu ma simt confortabil cu echipa in general . Sunt satisfacut de contractul lung pe care-l am cu Arsenal , si s-ar putea sa imi inchei cariera aici " a spus rusul , increzator in viitorul lui la Arsenal .

Noutati despre indisponibili


Stiri din tabara accidentatilor

Theo Walcott
-Abea revenit dupa accidentarea suferita in toamna anului trecut cand si-a dislocat umarul , Walcott trece din nou prin clipe mai putin placute . Acesta s-a accidentat la genunchi dupa antrenamentul de Vineri dinaintea meciului cu Newcastle . Wenger :"Walcott s-a accidentat azi la antrenament." (Vineri , 20 Martie) . Acelasi Wenger : "Trebuie sa-l testam , azi isi va face o radiografie la genunchi . Suntem suprinsi si ingrijorati . El a fost intr-o forma buna dupa revenirea pe gazon , este o veste foarte proasta pentru noi si pentru fani echipei nationale a Angliei " . Theo va lipsi de pe gazon circa o luna .

Emmanuel Adebayor
- Este foarte probabil ca Adebayor sa revina pe teren in meciul de pe teren propriu contra celor de la Manchester City , dupa pauza in care se vor juca meciuri internationale . Meciul cu Manchester City va avea loc pe 4 Februarie , pe Emirates Stadium .

Tomas Rosicky
- Micul Mozart , cum este supranumit nu a mai jucat din data de 26 Ianuarie 2008 . Dupa mai bine de un an , cehul mai are nevoie de circa 2 saptamani pentru refacere . Wenger spunea inca de la inceputul anului ca va fi mai ingaduitor in cazul lui Rosicky si nu-l va forta inca de la inceputul pregatirilor .

Cesc Fabregas
- Sfarsitul lui Aprilie / inceputul lui Martie este predictia staffului medical al echipei , in cazul noului capitan . Fabregas a fost accidentat pe data de 21 Decembrie in meciul cu Liverpool , de catre Alonso .

Arsenal - Villareal


Arsenal - Villareal in Sferturile UCL !

Pe data de 20 Martie la Nyon au avut loc tragerile la sorti pentru stabilirea echipelor ce se vor intalni in sferturile UCL .
In urnele de la Nyon s-au aflat cele mai bune 8 echipe ale Europei de anul acesta :
- Arsenal Londra (Anglia)
- Manchester United (Anglia)
- Liverpool FC (Anglia)
- Chelsea FC (Anglia)
- Villareal (Spania)
- FC Barcelona (Spania)
- Bayern Munchen (Germania)
- FC Porto (Portugalia)

David Taylor , secretarul general UEFA a extras urmatoarele sferturi de finala :
Villareal - Arsenal (7 Aprilie / 15 Aprilie)
Manchester U. - FC Porto (7 Aprilie / 15 Aprilie)
Liverpool - Chelsea (8 Aprilie / 14 Aprilie)
Barcelona - Bayern Munchen (8 Aprilie / 14 Aprilie)

De precizat este faptul ca toate meciurile vor fi televizate pe posturile PRO TV / Sport.ro




Arsenal Ro © 2008. Design by :Yanku Templates Sponsored by: Tutorial87 Commentcute